Q er skabt til at omfavne de kvindelige former og støtte kvinder i at gøre lige præcis dét, der får dem til at føle sig stærke og uovervindelige.

Med en kombination af velsiddende og feminine designs, der støtter og omfavner kvindekroppen, har vi produkter til både træning og fritid, der giver den ultimative følelse af bevægelsesfrihed. Om det er en time på spinningcyklen, udstræk på yogamåtten eller en rask gåtur, tilbyder vi den dér helt specielle komfort og pasform, der får kvinder til at føle sig som deres bedste jeg - at elske, hvordan de ser ud og elske, hvordan de har det.

Q størrelsesguide

Er du i tvivl om, hvilken størrelse du skal vælge? Brug vores størrelsesguide og find den perfekte størrelse på dit nye Q produkt.

Q prints og materialevalg

Q er indbegrebet af feminine detaljer og høj komfort. Alle vores styles bliver testet på modeller, så vores produkters pasform støtter og tager bedst mulig højde for den kvindelige figur. Vi arbejder med prints og color blocking, gode kvaliteter og flatterende designs i nedtonede farver, så du kan føle dig godt tilpas imens du træner.